Киндермьюзик

Kindermusik і Art Music повертаються!

Забронюй місце зараз 050-644 4004 !

Kindermusik і Art Music повертаються! Ми запрошуємо вас і ваших діток на захоплюючі, позитивні, розвиваючі заняття Kindermusik і Art Music з приголомшливим, сертифікованим педагогом Оленою Гегель.

Кіндермьюзік – це міжнародна програма комплексного розвитку малюків через музику і рухи. Це море позитивних емоцій для батьків і дітей, знайомство з музикою всього світу і різноманітних напрямків, творчість, самовираження, гра на музичних інструментах і безліч рухових вправ. Розроблена кращими фахівцями дитячого розвитку, програма Кіндермьюзік сприяє формуванню гармонійної особистості, розвиваючи інтелект, емоційність, музичність, координацію, почуття впевненості в собі, комунікативні та мовні навички, адже музика стимулює розвиток всіх сфер головного мозку!

Кіндермьюзік дає можливість батькам бути не лише спостерігачами, а й активними учасниками цього захоплюючого процесу. Завдяки домашнім матеріалам Кіндермьюзік, ви отримаєте можливість грати і насолоджуватися розвитком вашого малюка й у себе вдома, приділяючи цьому лише 5-10 хвилин на день!

Запрошуємо малюків від 8 місяців до 3 років разом з батьками.

Аrt Musiс – це спільна творчість дитини і дорослого, яка допоможе дітям в комфортній і безпечній обстановці максимально розкрити і розвивати свій творчий потенціал. Учасники занять занурюються в світ кольору, форм, фактур і образів під акомпанемент класичної і джазової музики. Дитина вчиться відтворювати свій внутрішній світ спочатку через рухи, а потім і через малюнок. Ми будемо працювати безпечними дитячими фарбами, змішувати їх, спостерігаючи, як вони взаємодіють один з одним і перетворюються в нові кольори і відтінки, освоїмо незвичні способи нанесення фарб на поверхні за допомогою пальців, долонь, пензликів і спонжів.

Ці захоплюючі досліди допоможуть дитині випустити свої емоції і «без кордонів» пізнавати незвичайні способи і методи малювання, проявляти свою фантазію і розповідати про свою творчість. На кожному занятті Ваш малюк, стоячи перед мольбертом, створить свою неповторну картину.

Запрошуємо діток від 1,5 до 5 років разом з батьками.

Тривалість заняття 45 хвилин.

Вартість абонемента на 4 заняття – 950 гривень, разове відвідування – 275 гривень, пробне – 150 гривень.

БОНОБО Проспект

вул. Юрія Поправки, 4/39А
(ст. м. Чернігівська/Дарниця)
Кіндермьюзік – П`ЯТНИЦЯ 11:00 *
Арт Мьюзік – П`ЯТНИЦЯ 12:00 *

БОНОБО Лівобережка

вул. Комбінатна, 25А
(ст.м Лівобережна)
Кіндермьюзік – СЕРЕДА 12:00 *

* – прохання уточнювати час у адміністратора, можливі зміни в розкладі.

#kindermusic
#artmusic